Rozchod

Rozchod

Anotace: ..

Stalo se to rychle
Zvlhl koutek oka
Co?
Svět není růžová krychle
Ale v noci prožívám muka

Je s jiným? Ano!
Nebo ne?

Večera moudřejší ráno?
Co když už má duše neprocitne?

Zlomené srdce, okolo zeď
Tak bolest pryč rychle jeď!

Nejezdi! Raději zůstaň!
A ráno nevstaň!

Zůstanu sám? Vrátí se zpátky?
Asi jo.
Ale na jakou odpověď jsou otázky?


Nás dva rozpoj!
Autor Richard Ježek, 12.07.2016
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí