Jenom jednu noc, tu dej mi

Jenom jednu noc, tu dej mi

Anotace: Neměla jsem sílu to upravit, i když to není úplně ono...

Prosím, zamotej mi ruce do vlasů,

a hraj si s nimi,

líbej mě jak zběsilý,

a oddal ten pocit vinny.



Že až tě ráno opustím,

a odejdu s jiným,

doufám že mi odpustíš,

že nebudeš mým milým.



Jenom jednu noc,

jsme my dva měli,

vášnivého milování,

tak jak jsme si o tom snily.



Prosím, slož mi hlavu do klína,

a klidně na něm usni,

budu hladit hlavu tvou,

a nikomu neřeknu, jak jsme různí.



Že možná miluji tě,

to ti nesmím říct,

abys nedržel mě,

až začnou mi slzy týct.
Autor Eleanor, 15.07.2016
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jin&Jang, Poetik, jondys, JSJ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A možná,že právě tyhle noci si budeme pamatovat do konce svých dnů ... jako by to bylo včera.

15.07.2016 20:13:46 | jondys

Já jsem jí sice nezažila, ale věřím, že by se na ní nedalo zapomenout...

16.07.2016 09:47:17 | Eleanor

Tak se to někdy stává, že jedna noc má nad námi magickou moc....
Škoda by bylo upravovat, to co je plné života

15.07.2016 13:52:19 | JSJ

Děkuji:)

15.07.2016 19:01:50 | Eleanor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí