Tajemný

Tajemný

Anotace: Jsi tajemný a tak cizí, jak moc ti chci být na blízku

Tvůj hlas jak stín mořských vln, tříští se o mé tělo.
Vpíjí se do mě, jak inkoust do papíru,
je jako ozvěna andělských manter,
co v tenkých paprscích proniká do vesmíru.

Krůpěje touhy mi usnuly na rtech
a já Ti nemohla říct, to co jsem chtěla.
Před celým světem se schovám v tvé dlani
a tam bych na všechny "Proč?" zapomněla.
Autor Mišule, 18.07.2016
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí