Teď a tady...

Teď a tady...

Anotace: Nic víc není třeba říct.

...........chci tě líbat.............
......poprvé a naposledy.....
.......jednu dlouhou noc......
............teď a tady...
Autor Eleanor, 20.07.2016
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, zdenka, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí