Zbavit se kdyby

Zbavit se kdyby

Anotace: Už není třeba ptát se kdyby.....

Zbavit se kdyby

To velice pošetilé bylo,
zbavit se kdyby,
tuze to bolelo,
dělat samé chyby,
nebát se a skočit,
zbavit se kdyby,
srdce na stůl položit,
dělat samé chyby,
nechat se odmítnout,
zbavit se kdyby,
naoplátku ublížit,
a zase dělat samé chyby.

Už není třeba ptát se kdyby,
když uděláš jen samé chyby.
Autor Eleanor, 22.07.2016
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí