Rozchod

Rozchod

Anotace: Když končí láska...

Ze slibů jsou chyby a ze smíchu pláč,
to nedůvěra probudila ty nestvůry v nás.

Lež má krátké nohy, pravda zase bolí
slova bodaj u srdce a to se špatně hojí.

Co bylo už se nevrátí, zůstanou jen stíny,
co bylo nic už nezvrátí a nebude to jiný.

Není kam utéct ani kam se schovat
nemá cenu křičet ani na co čekat.

Tvoje půlka postele teď bude prázdná,
hřát mně bude jenom deka...

Tohle nebyla láska ale hluboká stoka.
Autor Bábovka, 28.07.2016
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí