Prší

Prší

Anotace: o dešti či o lásce?

Prší!

Je to hnus!
Jen si v tom chodit zkus!

Kapky deště padají na mé tělo

Něco by to chtělo!

V kalužích vídám tvoji tvář

Náhle skrze mraky prolila se zář!

Duha? Možná!

Chtěla bys být se mnou družná?

Projdeme se parkem v dešti

Pod deštníkem pěšky

Budeme spolu, v kapkách se odráží naše líbání
Těším se na Tvé pousmání
Autor Richard Ježek, 31.07.2016
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké zasnění v dešti :)

20.01.2018 05:00:26 | zlatéočko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí