Vzpomínková

Vzpomínková

Anotace: Vzpomínky na naše společný chvíle mě bolí.Chci to s tebou zažívat znovu a znovu.

 

Jsem nasranej na svět
ztrácím se ve tmě,
slovy nejde popsat mého srdce žal
jak z puškvorce čaj
můj život chutná mi trpce
a cukřík?
cukřík mi tvůj ex-přítel vzal.

 

Měl bych jít dál,
jsem však mimo
Každou chvíli myslím jen na chvíle s tebou
na ty záseky v čase jenž způsobila vždy naše těla,
dal jsem ti jen deset vteřin
tak málo mi stačilo
a za tu dobu jsi z mé pusy orgasmus měla.

 

Poprvé v životě...
Tak aspoň, že v něčem jsem to vyhrál.
Dančo.

Autor Pučik, 02.08.2016
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí