spanilá slečna

spanilá slečna

Anotace: není popis

Spanilá slečna,
z fotky se kouká
a já jen zírám,
přitom si broukám:
zelené oči jiskřící
a krásné rtíky smějící,
zlatavé vlasy na tváři
oslnivě jen září
obličej milý - od pohledu,
hodiny dlouhé, na tebe - dívat se svedu.
Mládí je krásné,
život je skvělý
a my to tak dlouho nevěděli.
Člověk je šťastný,
ale ne stále
jen láska je tu neustále
ona je věčná,
sama nekonečná.
Je jí spousta
ale ne všude.
Ta troška pro tebe
vždycky mi zbude.
Autor sarady, 11.02.2007
Přečteno 570x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí