BOSORKA..

BOSORKA..

Anotace: ...co tak asi může napadnou divoženku..?:))

Drolím své myšlenky
Drolím ti svá přání
Jsem jak kuchařka pocitů
Jsem tu hradní paní....

Tak rozemelu moji lásku
a rozkrájím tvoji touhu....
A na struhadle- naše sliby...!
- nezbyde nic pro pochyby!!

Solím vodou
z mojí hlavy
tohle všechno
dohromady

Nezbylo nic -
- co se zdálo....
Do tváří nám
slunce hřálo...

Hradem chodí bílá paní
drží chrpu - chladnou dlaní
Zvláštní nektar občas vaří-
s ním se lásku zahnat daří!!!
Autor michaela07, 10.08.2016
Přečteno 346x
Tipy 9
Poslední tipující: Jin&Jang, vodnař, Misha, alasar, Kubíno, Fany, JSJ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bosorka užitečná :-). Hezké :-).

10.08.2016 11:53:11 | Fany

Viď;) Děkuju ;)

10.08.2016 13:14:35 | michaela07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí