Citová bouře

Citová bouře

Anotace: jaké mohou být city...

Sbírka: Ani jeden z nás

Citová bouře, jak ďábel mě svádí

a k hříchu mě navádí.

Citová bouře se ve mně k životu proubouzí

a nechce se jí spát.

Citová bouře ve mně jako oheň vzplála

a uhasit se dá jen stěží.


Citová bouře, jak lavina se ke mně řítí

a zastavit se nedá.

Citová bouře se mnou pěkně mává

a netuším, jak se ovládá.

Citová bouře se mi těžce zvládá,

nade mnou velkou moc má.


Citová bouře nade mnou vyhrává

a nikdy neprohrává. 

Citová bouře si se mnou zahrává

jako kočka s myší.

Citová bouře nade mnou vítězí,

svůj cíl si postupně nalézá.


Citová bouře se ve mně vzpouzí,

ubránit se tomu, to se vážně nedá.

Citová bouře jako sopka ve mně vybuchuje,

horká láva moje srdce zaplavuje.


Citová bouře do mýho srdce jako

blesk z čistého nebe zasáhla.

Citová bouře ve mně pěkně řádí,

jaké škody to napáchá, to sama netuším.

 





 

 


 



Autor Misha, 26.08.2016
Přečteno 468x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí