Z lásky k tobě

Z lásky k tobě

Anotace: ............

Lehnu si s tebou do houpací sítě,
je krásné vedle sebe mít tě.
Když ležíš,s očima obrácenýma na nebe,
těší mně,že můžu být u tebe.
Cítím jak dýcháš,a jak ležíme spolu v té síťi,
za to,že můžu být s tebou,díky!
Ale,když se na mně usměješ,tak já šťastný sem,
doufám že to není,jenom krásný sen.
Když sem s tebou,tak sem šťastný,
tenhle pocit,je mi jasný.
Až se zas,tvoje tvář zasměje,
pochopým,že si má naděje.
Tohle,to je naše síť,s tebou bych chtěl lásko,
celý život žít.
Autor martinxxx, 11.02.2007
Přečteno 1003x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Vítám Tě na literu:)snad se Ti tu bude líbit:)

Hezká báseň plná citu:)upřímná:)hezká

..akorát si sííím uprav to pochopým-pochopím:)..
**měj se fajnově

11.02.2007 19:57:00 | lonely.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí