Nevím!

Nevím!

Anotace: Tentokrát to nedopadlo. Tak snad příště...

Proč zase sedíme naproti sobě,
i když to nevadí mě ani tobě,
stejně jsou strašlivě matoucí,
tvé letmé pohledy vědoucí.

Uhýbám pohledem. Co jiného?
Je na tom až příliš záhadného.
Co chceš říct? Nač myslíš? Co chci říct já?
A nebo se mi to celé jen zdá?
Autor SimonaKarlova, 05.09.2016
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Psavec, jitka.svobodova, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí