Tvý jméno

Tvý jméno

Anotace: ...

Sbírka: Ani jeden z nás

Tvý jméno celým mým tělem vibruje

Tvý jméno mi v srdci jako věčná hudba zní

a nikdy neodezní

Tvý jméno, jak sladká  píseň v mým srdci se zpívá

a nepřestává hrát

Tvý jméno je, jak pohlazení po mý duši

Tvý jméno v mým srdci jako rajská hudba

rezonuje a stále se opakuje


Tvý jméno je nejkrásnější ze všech jmen, co znám

 

Autor Misha, 09.09.2016
Přečteno 524x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy to tak už bývá.. Hezky jsi to vystihla

13.09.2016 23:13:58 | Lioness

Děkuji za pochvalu a těší mě, že se líbí:-)

13.09.2016 23:16:31 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí