Jsi ten

Jsi ten

Anotace: Jsi ten, kdo mě rozpláče, ale i rozesměje Jsi ten, co někdy v noci op...

Sbírka: Ani jeden z nás

Jsi ten, kdo mě rozpláče, ale i rozesměje

Jsi ten, co někdy v noci opustí mě,

ale i při snu zlém, obejme mě


Jsi ten, který mi dodává nejvíce síly,

jsi jako slunce, co krásně mě hřeje

Jsi ten, který mi dodává nejvíce odvahy

Jsi ten, který mi dodává pocit bezpečí


Jsi ten, který chrání moje tajemství

Jsi ten, který mi plní moje tajná přání

Jsi ten, který se mi vkrádá do snů

Jsi ten, který se mě váhá o schůzku požádat


Jsi ten, který svůj boj nevzdává

Jsi ten, který mou pomoc neodmítá

Jsi ten, který se mě oslovit nebojí

Jsi ten, který mě v nouzi zachraňuje



Autor Misha, 11.09.2016
Přečteno 486x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

PŘEKRÁSNÉ...

11.09.2016 17:12:00 | Tvořilka Lenka

děkuji, jsem ráda, že se vám líbí

11.09.2016 18:22:31 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí