Protisměr

Protisměr

Anotace: Milujeme ty, co nás odmítají, odmítáme ty, co nás milují.

vím proč uhýbáš mi pohledem
a hledáš pár šetrných vět
klidně můžeš s pravdou ven
už mi dávno není pět

když dovolíš mi letmé doteky
hned myslíš při nich na něho
cítím na hony tvé rozpaky
kudy z kruhu bludného

nejsme věčně mladí, letí čas
než se jednoho dne neproberu
nabídnu ti srdce bez příkras
když otočís se v protisměru

stejný osud jako já máš
odmítáš a odmítnutá jsi
občas radost, občas zášť
málo krásy, špatný časy

chytáme ujíždějící vlaky
svá těla rozdáváme lacino
nemáme ty správný páky
city nejsou jako domino

nejsme věčně mladí, letí čas
než se jednoho dne neproberu
nabídnu ti srdce bez příkras
když otočís se v protisměru

Autor Matty09, 14.09.2016
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, Misha, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem tvůj osobní stalker!

14.09.2016 21:08:57 | Lioness

Nevěřím svým očím! SkvoST pro mé oči, číst opět tvoje dílo, zase se mi, jako vždycky, zalíbilo :)

14.09.2016 21:06:25 | Lioness

Skvost když čtu, že to čteš! :)

14.09.2016 21:07:36 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí