Femme fatale temných praporů

Femme fatale temných praporů

Anotace: .........

Sbírka: Sto sonetů Mončí

...když jsi tam dole v plechovém kočáře,
a já nahoře.
Když se Tě snažím zahlédnout a koukám tam dolů,
rozevírá se mi v duši vnitřní nůž
a řeže.. řeže... a říká, že bude hůř
protože... jsi femme fatale temných praporů.
Víš, mezi námi není jen tma a šepot můr,
ale nesnesitelný prostor nenaplněných snů,
láska... touha... strašáci dnešních dnů,
stále mi bodáš do srdce kůl.
Chtěl bych jít za Tebou a obejmout Tě,
políbit a položit na kapotu... však víš.
dal bych cokoliv, abych to udělat směl.
Nemůžu, neměl bych... musím se dostat z Tvé sítě
můžu jen křičet, prolít cizí krev... když ty o jiném sníš
najít něco, co pozná mojí bolest... když on, sebral mi Tě...
Autor Don Darko, 15.09.2016
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Kett, Fany, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva :-)!

15.09.2016 07:02:53 | Fany

Dík ;)

15.09.2016 16:01:43 | Don Darko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí