To co jsme měli...

To co jsme měli...

Anotace: Disspraktik Robert Brtník 2016 Copyright

Sbírka: Šeď všedních dnů

To co jsme měli , odvál čas
tam kde jsem byl, nebudu znova zas
To co jsme měli, je dávno mrtvé
jak maso půl roku staré- shnilé
jako humor českých show - vyčpělé
jako slova našich otců, dávno zapomenuté
jako já dávno odepsané...

To co jsme měli, je vryto v kámen
eroze působí, s šutrem je ámen
je obroušen a má po prdeli
náš vztah- Na cáry roztrhaný
Jako plíseň, ve lži skrytá
tak jsi i ty ve mě škodná
jako vir, jenž neodstraním
jsem raněn smrtelně, aspoň se zas neporaním

To co jsme měli, jsem spláchl jak vodku
co hážu do sebe, abych zapoměl na tuhle holku
žádná neslušná slova, žadná svině žádná kurva
hněv co je ve mě, nepopíšou žádná lidská slova
měl jsem dávno zapomenout, boužel tomu tak není
v to že peklo se nadarmo nestalo já ale věřím
přijde nová, žádná svině, žádná nerozhodná
bude krásná, bude trhlá..
Bude????...
Autor Disspraktik, 13.10.2016
Přečteno 518x
Tipy 6
Poslední tipující: piťura, Misha, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvá duše prosvítá v Tvé tvorbě a je tak krásná..Umělecká..Tvořivá, sdílná....:-)

14.10.2016 00:58:31 | Tvořilka Lenka

krásně jsi zabásnil:-) moc povedené dílko:-)

13.10.2016 16:39:09 | Misha

děkuji :)

13.10.2016 22:56:43 | Disspraktik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí