Láska vyhraje

Láska vyhraje

Anotace: napsáno 30.5.2013

Je to holka? Je to kluk?
Je to láska jako buk.
Když jsou spolu, jsou jak nebe.
Když jsou sami, myslí na sebe.

Ona krásná jako slunce,
on nabídl jí svoje srdce.
Ona k sobě vzala si ho,
navíc má i jeho tělo.
Slíbili si na smrt věrnost,
on prý jinak skočí přes most.

Jak už to tak ale bývá,
i o jiných se nám snívá.
Ona zakoukala se nám asi,
do chlapce, co bydlí na vsi.
Nevěra to málem byla,
láska ale zvítězila.

Pak odešla za svým milým,
říci co dělali se stydím.
Zůstali si tedy věrni,
do dneška se nepodvedli.
Jejich láska nezná hranic,
myslím, že už není panic.
Autor DigBallz, 21.10.2016
Přečteno 281x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

huuuuuuuusty :-D
ST. :-)

21.10.2016 14:43:42 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí