Pro ní

Pro ní

Anotace: Tenkrát to nedopadlo dobře, napsáno 24.12.2013

Tohle míří k člověku,
který mě teď zradil,
čistě z mého vzteku,
protože mě zazdil.

Všechny plané sliby,
tvoje byly chyby.
Já se trápím, ty jsi šťastná,
užívej si, vždyť jsi krásná.

Měsíc plný depresí,
bez tebe jsem prožíval,
člověk přežít to musí,
jsem si neuvědomoval.

Navázat jsme spolu mohli,
ty jsi mě však vystřihla,
vzpomeň si co jsme prožili,
ty jsi šťastná nebyla?
Autor DigBallz, 01.11.2016
Přečteno 428x
Tipy 5
Poslední tipující: Poetik, NezNámý, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí