Z nitra...

Z nitra...

Anotace: Polárce za krásnou neděli=)

Z nitra vědomí
KRÁSA parsekem
křičí prázdná slova
znovu a zas odráží přítmí
Milosti nečeká
pláčem se nebrání
láskou popravuje

V dlaních
hladit ti tvář
potichu pošeptat
uschovat do vlasů
napořád uzamknout
krajinu bez klíče
pocit co zničí MĚ
Autor ricda, 03.11.2016
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí