Hrana F60.31

Hrana F60.31

Anotace: Hladíš moji dlaň s klidem dál, ležíme nazí a stoupáme bůhví kam, jako z ohně táhlý šedý dým, který já na sněhu zapálil a nikdo neví, co s tím, Já, já jsem bez zábran

 

Hladíš moji dlaň s klidem  dál

Ležíme tu nazí a stoupáme bůhví kam

Jako z ohně táhlý šedý dým

Který já na sněhu zapálil

A nikdo neví, neví co s tím

 

Já, já jsem bez zábran

Ale tebe rád, rád vážně mám

Když nová úzkost

se do mého světa vlévá

 vím jak to zastavím

 Zběsilá jízda je můj noční klid

To když ještě černý brejle proti slunci mám

 s lehkostí všechny chmůry překonám

 

Já nemám vlastní pevné  Já

Stékám tu ve žlutých stuhách deště

Co na podzim v řekách najdou klid

Vím, že pod kabát se vratí jednou ještě

Já beru všechno nebo nic

Tak nezkoušej mě zastavit

 

Nudná, to vážně nejsi

 A už vůbec nejsi černo-bílá

Ty jsi jako já

 vzácná mnohočetná

 další hranicí jako laň

 tak ladným skokem se mnou přeskočíš

 

Slyším tvé kroky

 Pod kůží mi procházíš

A  prameny živé vody

 pro nás v hlubinách nacházíš

 

Já, já jsem bez zábran

Ale tebe rád, rád vážně mám

 I když nová úzkost

 se do mého světa vlévá

 vím jak to zastavím

 

V ostrých zatáčkách láhev vodky

na ex budu pít a vysmívat se ruským ruletám

když tvý sojčí pírko z černého lesa

v dlani svý pod volantem tak horké mám

 

Já, já jsem bez zábran

Ale tebe rád, rád vážně mám

A Ty, Ty jsi jako já

má vzácná mnohočetná

 

(Hanuš Šparlinek, 4.11.2016)

 

Autor Hanuš, 04.11.2016
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná písničková :-)!

05.11.2016 05:28:28 | Fany

děkuji,skvělý odhad, bylo to tak myšlené.

05.11.2016 06:50:29 | Hanuš

:-)

05.11.2016 09:21:31 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí