Tisíce duší

Tisíce duší

Anotace: Čas...

Procházím světlem do nicoty,

tisíce duší, už není cesty zpět.

Ne, nechci brát jejich životy,

tisíce duší, budu zachraňovat svět.

 

Tisíce duší kolem mne projde,

co myslel jsem, že z toho jen vzejde?

 

Samota mých dnů,

kdy čekal jsem na smíření.

Krvežíznivost v srdcích predátorů pramení,

když čeká na znamení.

 

Člověka, jenž holduje svým činům nehodným,

ocením svým vlastním odškodným.

Tisíce duší, budu zachraňovat svět.

Tisíce duší, z nesmrtelnosti už není cesty zpět.

 

Tisíce duší, které jsem poznal za staletí,

nevěděl jsem však, že jedna z nich bude ta,

co proletí, na chvíli se zastaví a šeptá,

že nejsem tím, za co se pokládám.

Zvíře, co žízní po krvi,

svou láskou k ní to teď dokládám,

a čekám, co bude dál,

až tisíce duší vezme čas,

a v jejich očích uvidím rudý krve jas.

 

Těším se na ni.

Na tišící duši, která promění můj život,

a bude mít láskyplný hlas.

Autor Kate3, 04.11.2016
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí