(Ne)dokonalý pár

(Ne)dokonalý pár

Anotace: Text k mojí písničce. :)

Úsměv tvůj vždy rozjasní den.
Oči tvé jsou nejkrásnější sen,
co denně nechám si zdát.
Není víc, co můžu si přát
než dotek tvůj na kůži mé.
Už to víš, už je ti to jasné?
Mé srdce je teď jen tvé.
A věř mi to, je nadmíru šťastné.

Máloco stíháš včas.
Na co to myslíš zas?
Mysl tvá dvojsmysly je přeplněná
a na slovník tvůj jen tak nějaký kluk nemá.

Plánuješ věci vždy na poslední chvíli.
Uklidit pokoj? Kde máš brát na to síly?
A s ypsilonem slovo VELMY píšeš stále.
Můj egoismus naučil tě sebechvále.

Přesto všechno jsi mým vším.
Na stráži nad tebou bdím.
Víš proč? Protože tě pro sebe chci mít
a už se nikdy s nikým o tvou přízeň nedělit.

Úsměv tvůj vždy rozjasní den.
Oči tvé jsou nejkrásnější sen,
co denně nechám si zdát.
Není víc, co můžu si přát
než dotek tvůj na kůži mé.
Už to víš, už je ti to jasné?
Mé srdce je teď jen tvé.
A věř mi to, je nadmíru šťastné.

Však kolik chyb mám já...
Kdo se tomu vyrovná?
Neumím kreslit, tančit, vařit ani smažit,
romantiku pokazím vždy. Tak proč se sakra snažit?

Lenost má až do nekonečna míří.
Vždyť i tenhle song má akordy jen čtyři.
A nedokážu oslovit tě "Moje lásko,"
zato provokovat nepřestávám příliš často.

Přestože tohle všechno víš,
na stráži nade mnou bdíš.
Mám pocit, že i ty chceš mě jenom pro sebe mít.
A vůbec s nikým se o mou přízeň nedělit.

Úsměv tvůj vždy rozjasní den.
Oči tvé jsou nejkrásnější sen,
co denně nechám si zdát.
Není víc, co můžu si přát
než dotek tvůj na kůži mé.
Už to víš, už je ti to jasné?
Mé srdce je teď jen tvé.
A věř mi to, je nadmíru šťastné.

Úsměv tvůj vždy rozjasní den.
Oči tvé jsou nejkrásnější sen,
co denně nechám si zdát.
Není víc, co můžu si přát.
Autor Shani95, 14.11.2016
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí