Láska bolí

Láska bolí

Anotace: .....

Hasič bez přilby je jako párty bez rumu,den o de dne ubývá mi rozumu.
Život bez lásky je pustý no být zamilovaný někdy je drsný.
Sedím tu u kolejí v ruce flašku,kámoši říkají mi "vzbuď se ty šašku".
Splín ne a ne odcházet,chtěla bych Tě zas vidět do školy přicházet.
Trápím se,jak dlouho ještě?
Je to jako ostré kleště, slzy jsou jak kapky deště.Láska hodně bolí,já to vím,bojovat bez Tebe to neumím.
Dopíjím rum,vlak se ke mě blíží,od toho dne chodíte se za mnou modlit ke kříži
Autor NezNámý, 15.11.2016
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Hanuš, Ormissia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi silné sdělení...

26.11.2016 14:20:27 | Tvořilka Lenka

A takové jsou mé pocity..

27.11.2016 23:22:26 | NezNámý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí