Variace na téma Leonarda Cohena

Variace na téma Leonarda Cohena

Anotace: Na šnůře visí nahé prádlo. Je to tvá kůže lásko ? Byla jsi tak blízko, že přijal jsem pozvání n...

Na šnůře visí
nahé prádlo.
Je to tvá kůže lásko ?
Byla jsi tak blízko,
že přijal jsem
pozvání na čaj
do tvého domečku ...

Sníh voněl
plísní zimy
a mráz
čaroval na skla oken
poupata stříbrných růží
a já je chtěl svázat do pugetu
roztály,
jako mé srdce ve tvém čaji ...

Na šňůře visí
nahá kůže
je to tvé zářící tělo
do kterého jsi mne chtěla
dnešní noci polapit ?
Autor Howkins, 16.11.2016
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Frr, Iva Husárková, Cyrda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je jak zdařilej překlad textu jeho písně...ST*

16.11.2016 19:43:15 | Frr

na šnůře visí nahá kůže...perfektní

16.11.2016 17:20:37 | xoxoxo

ty woe, Cohen jak vyšitý :D díky :D ST

16.11.2016 10:41:44 | Cyrda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí