Rozčesaná svatozář

Rozčesaná svatozář

Anotace: Barvení noci černobílem

Dozajista
popuštění opratí
ukrojí čas nenávratný
...
přibrousí žalem pláč
nasytí páví křídla
pustá a prázdná
...
Odráží se místo vzdoru
přítmím nenaplněná Láska
perutýn přebarvil letky osamocení
v klidu ticho řeže jizvy
a vrací se na ozvěně
marnou porážkou
spálené na prach
Autor ricda, 09.12.2016
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, jitka.svobodova, Anež
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí