ODPOUŠTÍM

ODPOUŠTÍM

Anotace: ... když už odpustit tak všemu najednou :o) i tobě..

Odpouštím větru, že chladí
Odpouštím dešti, že prší
Odpouštím lásce, že bolí
Odpouštím srdci, že o to stojí....

Odpouštím síle, že se ztrácí
Odpouštím víře, že zpátky se vrací
Odpouštím jmění...že tu není :)
Odpouštím tobě - a to se cení !!

Odpouštím sobě, že odpouštím všemu
Odpouštím rtům, že všemu se směju
" Odpouštím, Odpouštím, Odpouštím, Odpouštím "
.. s větrem - do větru - zpívat si přeju!!!
Autor michaela07, 10.12.2016
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Kubíno, Frr, Iva Husárková, Geromero, banan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

odpouštím vodu z vany
Neumím plavat a nemám blány to sem to zase vymňouk

Ta tvoje mě oslovila je pěkná

11.12.2016 06:29:42 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí