Pochopení

Pochopení

Anotace: O lásce a pochopení o snech

Lásku jsem dal a chtěl ji mít,
však každý by si přál někdy snít.
O tom jak jednou budeme si přát,
že jenom jednou za život budeme někoho milovat.

Není však vše lehké jak se může zdát,
my však to přání musíme si stále psát.
Až jednou to vše pochopíme,
třeba skutečně tu lásku opět uvidíme.
Autor Fero132, 10.12.2016
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Kubíno, Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :-)

11.12.2016 06:42:22 | Fero132

miluj a budeš milován..... nebo to bylo maluj ?

co sem to chtěl .....dát ti tip, jo správně hezky napsané dílko

11.12.2016 06:37:06 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí