Umírání v tichu

Umírání v tichu

Anotace: Mlčení vládne!

VYKROČIT
z pustých oblaků do náruče
odevzdání se samotě

Nahromazené nekonečno
rdousí z vnitřku
jednostraně marný pocit přízně

Co zbude až vyprchá PRÁZDNOTA
postačí nato slova bez obsahu

Touží dojít naplnění minulost
odsouzená nevznikem na věčnost

umírání v tichu
NELÉČÍ
Autor ricda, 14.12.2016
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí