Zadní světlo velebene mysli

Zadní světlo velebene mysli

Anotace: Stručná historie vesmírné gnoze...

Muž se sobí hlavou se prochází v uličce divadelního zákulisí. Je to ta ulička nad kterou je napsáno Bůh. Všem se jednou rozsvítí v hlavě. Jako prvotní nejvyšší korespondence.

Muž se sobí hlavou pochoduje ve frontě na balíky. Očekává zásilku mandalovych látek. Sukno vesmírné energie. Má neodolatelnou potřebu zaznamenat ten okamžik.

Muž se na chvíli odmlčí a v hlavě se mu objeví obrovská žárovka. Částečně holograficka částečně liturgicka.Je to nápad na improvizované divadelní představení Tajemství Vesmíru.
Autor Happyyz, 16.12.2016
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí