Krevní řečiště

Krevní řečiště

Anotace:

Vteřina roztříští čas
chvilí kdy vcházíš do dveří
Labuť navždy poraněná

Za víčky plamínek lásky
poslední jiskra opouští

Jsi svá
ani to nestačí
mohutné peřeje smutku
proubouzí slzopád
hoření ať se probudí
Napořád i dnes
Autor ricda, 17.12.2016
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: FuckingMaty, Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí