Nedotknutelná

Nedotknutelná

Anotace: ***

Čas pod tíhou tvojí krásy
rozpadá se ve věčnosti
a já nechávám zdát si,
že uvíznu v ní s Tebou.

Prostor v hloubce tvých jemných očí
v nekonečnu pomalu vytrácí se
a celý můj svět se tak beznadějně točí
jenom kolem Tebe, jenom s Tebou

Sladce křehká jsi jak růže osamělá
a má duše již zjizvená od trnů
je tak hořce plachá a tak nesmělá,
přesto tolik touží být s Tebou

Možná jsem snílkem, možná bláznem,
když věřím, že mohl bych pít tvou vůní.
Lítat v oblacích a vracet se na zem
však chtěl bych tolik s Tebou
Autor Meliorist, 17.12.2016
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Jin&Jang, Frr, MiMiKa, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jemný to plynulý chtíč vyslal jsi přání a to se v kouzelné převrátí! Děkuji za příjemný pocit po tvé básní...

17.12.2016 16:42:09 | MiMiKa

Tolik dojetí působící...

17.12.2016 14:32:26 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí