Andělské přání

Andělské přání

Anotace: Vánoční přání pro prarodiče :)

Andělské hlásky z dálky slyším,

spousty zvonků a pocit klidu.

Za okny se něco blyští,

bílá roucha v záři měsíčního svitu.

 

 

Z nebes se k nám snesli,

Vánoční přání přinesli:

 

„Kus světa každý z vás prošel,

zlé i dobré v něm našel.

Poklady objevené na cestách,

jsou navždy schované ve hvězdách.

 

 

Toť láska, rodina a přátelé,

Radost ze sváteční neděle.

A když přepadne nás smutek,

Pomůže nám druhého dotek.

 

 

Být s tou pravou, s tím pravým tolik let,

Prožít společně celý svůj svět.

Ve vánočním čase, v tom kouzelném období,

uvědomíte si, že vám nic nechybí.“

 

 

Andělské hlásky z dálky slyším,

spousty zvonků a pocit klidu.

Krásné Vánoce nám přejí,

ať nás v našich srdcích hřejí.

Autor LucyEr, 02.01.2017
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je milý, děkujů , auvajs.... to nebylo pro mě ? Stejně je to milý ;-)

02.01.2017 22:03:30 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí