Kam oko dohlédne

Kam oko dohlédne

Anotace: …stesk hladí pláč…

Jaro víc nečeká
dnes zimu zadáví
ozvěna ledová
vpije se do trávy

V posledním nádechu
rozmrzlá tříština
válí se po mechu
zrazená ženština

Víc už ji nezbývá
zapřená o plůtek
kočička marnivá
odkládá živůtek

Mazlí se s květinou
paprsky odráží
napřesrok se s jinou
utkájí na stráži

Po stráni uhání
zbude z ní potůček
věčnosti volání
LÁMÁNÍ srdíček
Autor ricda, 11.01.2017
Přečteno 264x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, danaska, Iva Husárková, Fany, Dreamy, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná - obsahem i formou.

19.01.2017 20:09:56 | danaska

Moc děkuju.

11.01.2017 13:46:42 | ricda

Jednoduše hezké :-)!

11.01.2017 10:52:13 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí