Sémě lásky

Sémě lásky

Anotace: Sepsány pod energii čiré záře úplňku...

 

Matko zahalená mračnou mlhovinou,

Halí tě pahýly stromů, co touží dotknout se pramene.

Skrýváš se.

Přenecháváš své dítě bez dozoru?

 

Saju při nejvyšším svitu tvou lásku.

 

Poslala jsi na Zem, světelnou bytost, ať rozseje tvé lásky sémě proud.

Přeplněný kalich tvého daru v řeku měním, stéká ze mě, andělům Země.

 

Vděčím za důvěru a oceán něhy.

 

Plním svůj osud.

Čirá Luno.

 

 

 

+++

 

 

Jsem opium úplňkové noci, nech se opájet.

Opí se, láskou něhy, doteku záře luny.

Pokud strachu unikneš,

nalezneš nirvánu spontánní rozkoše. 

Autor MiMiKa, 12.01.2017
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jdu se opít...

13.01.2017 13:21:18 | enigman

Podávám ti tento mok čiré lásky. (:

13.01.2017 22:49:57 | MiMiKa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí