Konec lásky

Konec lásky

Anotace: ...

Průvan  srdci z hlavy proudí

Však po lásce stejně touží

A čas se se stále plouží

Neboť po lásce daleko

 

Uhasnul žár v temnotě silné

Žádné další city mylné

A srdce ve tmě má část života

Do doby kdy potká jeho vlivné oči

A svět se zase zatočí

A dostanu od něj klokočí na krk jako královna

Chudé strohé avšak z lásky

Autor Anež, 15.01.2017
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chce to nepodlehnout panice, nenechat se složit jednou nevydařenou láskou. Láska nezatížená dětmi je pitomost.

15.01.2017 18:51:07 | Rolník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí