Lásko

Lásko

Anotace: Někdo si tu vylil srdce bílým vápnem do černav asfaltu ... ,,Lásko nikdy se snad nedosáhnem, a...

Někdo si tu vylil srdce
bílým vápnem
do černav asfaltu ...

,,Lásko nikdy se snad nedosáhnem,
ale já tě v noci líbal
a jako skřivánek
kroužil po obloze tvého rtu.

Lásko jen tebou je mi dáno,
že mi v očích
zažneš nový ráno.

Lásko s tebou navěky
až jednou usnu,
znáš mé nátury ...

Vhoď mou loďku z kůry do řeky
Pošlu ti zpátky od moře
dva tiché polibky
schované
do mlčenlivé lastury .,,
Autor Howkins, 16.01.2017
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: JSJ, Jin&Jang, Iva Husárková, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí