Neuvěřitelný úžas

Neuvěřitelný úžas

Anotace:

Pronikám světlem
sametem zářivé niky
dál a dál hledáš otazníky
Pruhovaná rána tě zdobí
sedmkrát za sebou
necháš se probít
Jantarová míza jazykem zebe
poslepu vede tě
Ržání plnící nebe
Krokem ticha jeskyně vzdychá
oslavným pramenem
v srdci mém ZMÁMENÉM
Autor ricda, 03.02.2017
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

protažená...

03.02.2017 06:45:32 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí