Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: ...

Chybí mi tvůj hlas,
já chci ho slyšet znovu zas,
chybí mi tvůj smích,
co najednou mi v uších ztich.

Chci, ať tvá slova mě znovu pohladí,
a úsměv do tváře mi naladí,
chci, ať na mě zase mluvíš,
a rty své na mě v dáli špulíš.

Chci tě slyšet se opět smát,
na dálku se slovy si s tebou zase hrát,
chci, ať se vrátí ty krásné chvíle,
náš čas už však dospěl do cíle.

Chybíš mi lásko, chybíš,
vím, že se předemnou maličko stydíš,
dala bych vše za to, vidět tě znova,
je to fakt, ne jen pouhopouhá slova.

Cítím velkou prázdnotu v sobě,
tenhle stav pociťuji nově,
tolik mi chybíš, tolik je mi smutno,
mít tě ve svém životě je pro mě nutno.

Trápím se, nevím co dělat,
snad činnost nějakou si hledat?
Jenže mě nic nejde,
snad to rychle přejde.

Už ať jsme opět spolu,
a slyšíme se po hovoru,
chci tě mít zas jen pro sebe,
protože miluji jen tebe.
Autor zlatéočko, 11.02.2017
Přečteno 774x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásný, to je tááááááááááááááááááák krásný ani se mi to sem celý nevejde jak je to krásný :)

12.02.2017 01:16:42 | klaun

:) děkuji, vykouzlil jsi mi úsměv na tváři :)

12.02.2017 11:29:30 | zlatéočko

Budu!

11.02.2017 22:53:00 | zlatéočko

..bojuj..

11.02.2017 22:07:54 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí