Pro tebe Cokoli

Pro tebe Cokoli

Anotace: Je to pro mojí lásku,je to o ní...

Že si pro mě vším to moc dobře víš,
i já to vím,
myslím na tebe i když spíš,
i když já spím.
Ano myslím na tebe když sním,
Uprostřed temné noci,
a samozřejmně i když bdím,
myslím na tvé krásné oči.
Myslím na tebe prostě v noci,ve dne,
Na krásný úsměv tvůj,
Ta láska k tobě je prostě ukrytá ve mě,
A doufám že ten tvůj úsměv je jen můj.
Jsi moje velikánský štěstíčko,
Mé druhé já,
Moje obrovitánský zlatíčko,
Prostě láska má.
Mé srdíčko je jen tvé,
Jsem rád že si ho přijala,
A tvé je zase mé,
A nechci aby si mi ho vyňala.
Modré z nebe chce snést snad každý druhý,
Já bych ti snesl klidně celé nebíčko,
K tomu proužek duhy,
A rozzářené Sluníčko.
A Kdyby to nestačilo,
Tak bych snesl i oblaka,
Hned jak by se zamračilo,
Ale to by možná bůh začal plakat.
Ale pro tebe cokoli udělal bych,
Protože tě zbožňuji,
Jsi pro mě přepich,
A já strašně moc tě Mijuji.
Autor Kamen s.r.o., 14.02.2007
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

krásný...škoda že wám to nevydrželo.. :(

29.05.2007 19:03:00 | niky x)

stovky taky nedavam jen tak a tohle je proste ze srdce je to krasny...

14.02.2007 23:13:00 | flusii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí