Okno do ložnice

Okno do ložnice

Anotace: Báseň o kráse ženského těla :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Vešla si oknem do ložnice
krůpěj potu z čela ukápla
tys však v hrozné panice
nevědomky proklelas hrůzného ďábla

Stejným oknem ďas vešel v mžiku
odnést chtěl tě sebou do pekla
tys náhle v tichém křiku
do naha ses před čertem svlékla

Pekelník zůstal stát v němém úžasu
na tvé tělo dopadá svit večernice
jež svítí tobě pro okrasu
já vše sledoval oknem do ložnice
Autor Petr27, 05.03.2017
Přečteno 655x
Tipy 2
Poslední tipující: B.kaspik, AngelLia31
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná myšlenka, ale trošku kodrcavá... Škoda

29.05.2017 23:08:47 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí