Pro mě stvořen

Pro mě stvořen

Anotace: :-)

Jakmile se na tebe podívám,

vidím světlo boží.

Závratě z nových pocitů,

vášeň pulzuje mým tělem.


Láska k tobě mě souží.

Usmívám se na tebe.

Nemohl jsi se posledně ani nadechnout.
Když jsme se spolu začali smát.

Snad je to začátek.
Autor Taya, 13.04.2017
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: kdotoví, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí