Leknín

Leknín

Anotace: Báseň o nešťastné lásce

Sbírka: Jizerské ozvěny

Na hladině,jež zrcadlí se
pluje si klidně smaragdový leknín
tvoje očka odráží svit luny
lásko, jdi k němu a poklekni

Náhle po proudu padlý strom
který jest sťat vzdušnou sekerou
leknín nemůže se vznášet na stříbře
lásko odval kmen silou veškerou

Láska vkročila do hluboké tůně
aby duhový květ zářil svobodou
dívka ,žel utonula pod leknínem
proč jen zmizelas mi pod vodou
Autor Petr27, 16.04.2017
Přečteno 573x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova, Kett, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí