Stojím ti za to?

Stojím ti za to?

Anotace: ...

Stojím ti za to
aby si milovala zlo
keď poznám odpovede
na všetku bolesť sveta
bez teba?

stojím ti za objatie
na vrchole zjazvenej hory
plačúcich tiel
kde máme dovolené dýchať
len my?

stojím ti za tanec
aj keď je môj hnev taký veľký
že musíš stáť na špičkách
aby si mi videla do očí?

stojím ti za bozky
na ústa plné žiletiek
z ktorých sa do uší leje
krvavé vymáhanie
pravdy?

stojím ti za maľovanie prstami
na vlhký podklad spotenej pokožky
bez rámu a mantinelov?

stojím ti za útek pred streľbou
do našich chrbtov
z ťažkých kalibrov
ukazujúcich prstov?

stojím ti za vykročenie
po mojom boku
aj keď sa svet scvrkáva natoľko
že nám z oblakov trčia
hlavy bez nutnosti myslieť?

stojím ti za minulosť
premietanú na potrhané plátno
od režiséra
čo si na papier vystrelil mozog
vo veršovanom skupenstve?

stojím ti za vraždu
reality bezo mňa?

stojím ti za teba?
Autor Nervaque, 21.04.2017
Přečteno 578x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang, hanele m., Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobré, výstižné, chválím

21.04.2017 00:44:44 | Beďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí