Sen či realita

Sen či realita

Anotace: Sny naše srdce nezlomí :) Realita může...

Sbírka: Omyl číslo 3

Probudila jsem se dříve, než zvonil budík
Tak jako to ráno, které jsem strávila s tebou
Propocený polštář a nohy přitom zebou
V ničem se nevyznám
Můj průvodce realistickým uvažováním je pryč
Výpověď dal prostě ze dne na den
A já teď marně tápu ve svých vzpomínkách
Co je realita?
A co bylo jen snem
Neozval ses již přes 60 hodin
Tolikrát držela jsem v ruce telefon
Dívala jsem se na tvé jméno v seznamu
Hypnotizovala každé písmenko toho jména
Nezavolals
Nenapsals
Tak jsem si myslela, že se mi vše jen zdálo
Nádherný sen, co se jen tak nevrací
Sen o dokonalém naplnění
A teď je ráno a nic už pravdou není
Chce se mi brečet, křičet, řvát
Znovu ten sen do svých nocí přivolat
Objímat tě a milovat
Být milována
Zapaluji si svou ranní cigaretu
A najednou vidím tvůj vzkaz na svém těle
Otisky tvých prstů na svých zápěstích
Nebyl to sen
Vím, že jsi tu byl
Když se soustředím, ještě cítím tvůj parfém
Jen rysy tvé tváře se mi rozplývají
A ty nevoláš
Nepíšeš
Tak řekni, co je vlastně horší
Byl-li by to sen, třeba by se vrátil
Neronila bych slzy pro něco, co stejně nebylo mé
Ale ty jsi byl
A nejspíš ani nechtěls
Další rána do duše už tak dost zlomené
Řekni, že to všechno není pravda
Řekni, že nejsem tam, kde jsem byla
Osamělá
Nemilovaná
Odmítnutá
Ale až zítra
Dnes ještě zůstaň mým snem...
Autor unstoppable, 16.02.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak tu konečně čtu "normální" slova vložené do krásného celku...sruzumitelného a dobře plynoucího...
O těchto snech vím své..a chápu je...

16.02.2007 08:43:00 | Teri Jane

božžinku.. je to divný .. ale miluju liter.. a miluju básníky co umí pocitovky. tohle je pocitovka. pro mě ano.. a strašně se do mě strefila.. děkuju ti :)
a posílám ti, ode mě zaslouženou stovku. kdybych mohla dát víc, dala bych maximum

16.02.2007 08:25:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí