Třešnové květy

Třešnové květy

Anotace: trochu jarní báseň :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Bloudím v třešňové alejí plné květů
které Vesna vyšívá do zamilovaných větví
jejíž ruce dotýkají se našich světů
kde svojí lásku najdeme hned ví

Procházíme spolu v té třešnové aleji
kde na zemi se špinavé květy válejí
stojíš na konci té cesty rozkvetlé
nohama pak líbáš ty květy světlé

Pošlapané květy dáváš do koše
doma z nich vyrobíš svatební kytici
pro náhlý pocit tvé rozkoše
třímáš v náručí naše slunce svítící
Autor Petr27, 01.05.2017
Přečteno 583x
Tipy 3
Poslední tipující: ježa, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí