Zevnitř ven

Zevnitř ven

Anotace: ...

Byla jsem vzhůru nohama,

sama jsem nikdy nebyla.

Staral ses, ale nic jsi nevěděl,

neptal ses na to, cos neslyšel.

Zvenku to nepoznáš,

jen tak nic nerozeznáš.

Když byl problém, neřekla jsem Ti,

byli jsme oba jak malý děti.

A pak jsem se dostala,

tam kam jsem nikdy nechtěla.

Nikdys nebyl uvnitř, já to tak chtěla,

ale teď už vím, že jsem se zmýlila.

Mám pocit, že už nikdo neporozumí

a já nevím, jestli to někdo ještě vůbec umí.

Nevím, jestli Ti chybím,tak jak ty chybíš mě,

cítím,bojím se, že se chovám mizerně.

Zvorala jsem tolik věcí, ty z nich jsi jednou byl.

Doufám, že až budem velcí, nezapomeneš, žes mě vždycky kryl.

Nevím, jestli jsou zde stále tací,

kteří třeba ví,

že vše není, 

jak zní.

Slyšel jsi, viděl jsi,

ničím si nesmíme být jistí.

Jsi, byl jsi,

nikdo už nic nezjistí.

Vždyckys to byl jen ty,

já nebyla ta přes city.

Ale skončilo to mnou, 

tys nechtěl být se mnou.

Já ti na konci vše dala, 

ale dřív jsem jen brala.

Chápu, žes odešel,

asi to celý měl být radši sen.

Přijímá se omluva? 

Já už jsem prostě taková...

Autor Sophi, 04.05.2017
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí