Zákoutí

Zákoutí

Anotace: Mé myšlenky mají tolik zákoutí Do kterých Ty se bojíš obouti Abys to neviděl Musím se ohnouti K...

Mé myšlenky mají tolik zákoutí
Do kterých Ty se bojíš obouti
Abys to neviděl
Musím se ohnouti
Když oči mi slzí
Jak moc mne to mrzí

Na mém těle znáš už každý kout
Tam všude můžeš a mohl jsi vplout
V mysli však sedím tiše - nehnutě
Ať nedejbože ničím se nedotknu Tě

Tak tu jen z písmen přes klávesnici
Skládám pěkné nesmysly
Občas chci bydlet na vesnici
Kde lidem to tolik nemyslí

6.5. 2017
Autor mouseova, 06.05.2017
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: piťura, Iva Husárková, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí