Noc lásku očekává

Noc lásku očekává

Anotace: Báseň jak jinak než o lásce :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Je noc
kterou luna upíjí ze smaragdové číše
s posledními doušky hvězdy polyká
Lásko počkej tu na mě ač tiše
zpíváš o tom že není veliká

Teplá noc vonící kvítkem jako rozmarýna
a vůkol ticho cestu vyšlapuje
stále zůstávám bez dívčího klína
lásky mé jež do mě vstupuje

Bloudí krajem chtíč jdoucí za šera
nocí jemnou jak husí pápěří
přijde k nám jednou zvečera
komu láska schází,ten neuvěří
Autor Petr27, 10.05.2017
Přečteno 543x
Tipy 6
Poslední tipující: Marlene0621, danaska, Poetik, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, oslovilo mě to. Rozhodně na ST

11.05.2017 19:52:10 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí